Wij leveren ook in ...

Gemeente Breda

Maaltijdservice in Breda

Als Stichting Social Catering leveren wij zelf de kwalitatieve en gevarieerde maaltijden in de Gemeente Breda. Onze partner Vermeulen Catering in Oosteind bereidt deze met aandacht.

Onze vrijwilligers zorgen voor ervoor dat we de maaltijden zo betaalbaar mogelijk kunnen aanbieden. Bovendien zorgen zij ervoor dat deze op persoonlijke wijze worden bezorgd, zo houden we ook een oogje in het zeil. Dat is wel zo fijn.

Ook heerlijke maaltijden van Stichting Social Catering in Breda laten bezorgen?


Prijzen in Breda

Om de maaltijden tegen een betaalbare prijs aan te bieden zorgen wij ervoor dat het voor u gemakkelijk is deze bij ons af te nemen. Dit doen we doordat wij werken met een tal van vaste vrijwilligers. Tevens bent u bij ons niet verplicht om 3 gangen af te nemen. Door deze flexibiliteit kunt u zelf bepalen van welke gerechten u wilt genieten.

Het tarief voor onze maaltijdservice aan huis bedraagt in 2024 €9,95 per 3-gangen maaltijd.

De genoemde prijzen zijn inclusief bezorging door onze vrijwilligers welke een sociale en signalerende functie vervullen. Maandelijks ontvangt u van ons een factuur welke middels een incassomachtiging 7 dagen na de factuurdatum van uw bankrekening wordt afgeschreven.

Prijzen

  • Voorgerecht: €1,05
  • Hoofdgerecht: €7,85
  • Nagerecht: €1,05

Nassaustad van de regio

Als echte Nassaustad heeft straalt Breda een bepaalde klasse uit, niet voor niets dat het één van de populairste steden van Brabant is om in te leven en wonen. Maar ook veel toeristen of dagjes mensen weten hun weg te vinden naar deze bourgondische trekpleister. Als toonaangevende stichting zijn wij blij ook de inwoners van Breda te kunnen voorzien van onze maaltijdservice.

Word vrijwilliger in Breda

    De mens en het lokale aspect staan bij ons centraal.