Wij leveren ook in ...

Gemeente Altena

Maaltijdservice in de Gemeente Altena

Dezelfde kwalitatieve en gevarieerde maaltijden als Stichting Social Catering geleverd krijgen in de Gemeente Altena? Dat kan.

De coördinatie en verspreiding geschiedt via onze partner Surplus. Zo hebben we de mogelijkheid om iedereen die zelf niet in staat is om hun eten te bereiden te voorzien van gezonde maaltijden.

Ook heerlijke maaltijden van Stichting Social Catering in de Gemeente Altena laten bezorgen?


De actuele prijzen voor onze maaltijden kunt u opvragen via onze partner Surplus. Dit kan via onderstaande knop:

Gemeente Altena

De Gemeente Altena bestrijkt een groot gebied in het noorden van West-Brabant. Hierbinnen vallen plaatsen als Almkerk, Werkendam, Wijk en Aalburg, Sleeuwijk, Woudrichem, Hank, Nieuwendijk, Veen, Dussen, Andel, Rijswijk, Genderen, Giessen, Eethen, Meeuwen, Babyloniënbroek, Uitwijk, Drongelen en Waardhuizen. Niet voor niets is Altena één van de grootste gemeenten van Noord-Brabant qua oppervlakte.

Stichting Social Catering is dan ook trots om samen met Surplus de mogelijkheid te hebben om onze maaltijdservice hier aan te kunnen bieden.

Samen met onze partner Surplus is Stichting Social Catering altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers welke ons met plezier en op hun eigen tempo steunen. Wilt u iets doen voor anderen, en spreekt de werkwijze van Stichting Social Catering en Surplus u aan, dan bent u de vrijwilliger die wij zoeken, u bent van harte welkom!

De mens en het lokale aspect staan bij ons centraal.