Wij leveren ook in ...

Gemeente Oosterhout

Maaltijdservice in Oosterhout

Als Stichting Social Catering leveren wij zelf de kwalitatieve en gevarieerde maaltijden in de Gemeente Oosterhout. Onze partner Vermeulen Catering in Oosteind bereidt deze met aandacht.

Onze vrijwilligers zorgen voor ervoor dat we de maaltijden zo betaalbaar mogelijk kunnen aanbieden. Bovendien zorgen zij ervoor dat deze op persoonlijke wijze worden bezorgd, zo houden we ook een oogje in het zeil. Dat is wel zo fijn.

Ook heerlijke maaltijden van Stichting Social Catering in Oosterhout laten bezorgen?


Prijzen in Oosterhout

Om de maaltijden tegen een betaalbare prijs aan te bieden zorgen wij ervoor dat het voor u gemakkelijk is deze bij ons af te nemen. Dit doen we doordat wij werken met een tal van vaste vrijwilligers. Tevens bent u bij ons niet verplicht om 3 gangen af te nemen. Door deze flexibiliteit kunt u zelf bepalen van welke gerechten u wilt genieten.

Het tarief voor onze maaltijdservice aan huis bedraagt in 2024 €9,95 per 3-gangen maaltijd.

De genoemde prijzen zijn inclusief bezorging door onze vrijwilligers welke een sociale en signalerende functie vervullen. Maandelijks ontvangt u van ons een factuur welke middels een incassomachtiging 7 dagen na de factuurdatum van uw bankrekening wordt afgeschreven.

Prijzen

  • Voorgerecht: €1,05
  • Hoofdgerecht: €7,85
  • Nagerecht: €1,05

Hier zegt men: "Eerst eten"

Oosterhout maakt deel uit van de Bourgondische regio de Baronie van Breda en vormt er de noordgrens van. Met een stadsleus als "Eerst eten" kenmerkt de stad zich door zijn bourgondische karakter. Stichting Social Catering en Oosterhout zijn al jaren aan elkaar verbonden en wij danken ons oog voor kwaliteit dan ook voor een groot deel aan de liefde voor heerlijk eten en drinken die we delen met alle Oosterhouters.

Word vrijwilliger in Oosterhout

    De mens en het lokale aspect staan bij ons centraal.