Wij leveren ook in ...

Landelijk Waspik

Maaltijdservice in Waspik

Als Stichting Social Catering leveren wij zelf de kwalitatieve en gevarieerde maaltijden in Waspik. Onze partner Vermeulen Catering in Oosteind bereidt deze met aandacht.

Onze vrijwilligers zorgen voor ervoor dat we de maaltijden zo betaalbaar mogelijk kunnen aanbieden. Bovendien zorgen zij ervoor dat deze op persoonlijke wijze worden bezorgd, zo houden we ook een oogje in het zeil. Dat is wel zo fijn.

Ook heerlijke maaltijden van Stichting Social Catering in Waspik laten bezorgen?


Prijzen in Waspik

Om de maaltijden tegen een betaalbare prijs aan te bieden zorgen wij ervoor dat het voor u gemakkelijk is deze bij ons af te nemen. Dit doen we doordat wij werken met een tal van vaste vrijwilligers. Tevens bent u bij ons niet verplicht om 3 gangen af te nemen. Door deze flexibiliteit kunt u zelf bepalen van welke gerechten u wilt genieten.

Het tarief voor onze maaltijdservice aan huis bedraagt in 2024 €9,95 per 3-gangen maaltijd.

De genoemde prijzen zijn inclusief bezorging door onze vrijwilligers welke een sociale en signalerende functie vervullen. Maandelijks ontvangt u van ons een factuur welke middels een incassomachtiging 7 dagen na de factuurdatum van uw bankrekening wordt afgeschreven.

Prijzen

  • Voorgerecht: €1,05
  • Hoofdgerecht: €7,85
  • Nagerecht: €1,05

Parel aan De Langstraat

Gelegen aan De Langstraat in een voormalig moerasig gebied ligt Waspik. Het dorp dat nog veel authentieke kenmerken kent. Hier weet men wat vers en gezond eten kan betekenen voor een goed leven. Stichting Social Catering biedt dan ook met trots haar maaltijdservice aan in Waspik.

Word vrijwilliger in Waspik

    De mens en het lokale aspect staan bij ons centraal.